prestigio-tablicni-racunalnikTablični računalniki Prestigio vam nudijo odlično razmerje med ceno in kvaliteto. Če ste nezahteven ali srednje zahteven uporabnik, potem bo Prestigio prava izbira za vas, saj vam bo omogočal vse, kar potrebujete od tabličnega računalnika.

Nekaj odlik tabličnega računalnika Prestigio:

Hitrost

Za nezahtevne in srednje zahtevne uporabnike bo hitrost tablice Prestigio več kot zadovoljiva. Prestigio temelji na zmogljivih procesorjih, ki bodo omogočili fantastično uporabniško izkušnjo, ne glede na to, kaj boste počeli.

Ostra slika

Brez težav si boste ogledali film in serijo, igrali igrice ali brali e-novice, saj je zaslon (ločljivost)  tabličnih računalnikov Prestigio izjemno dober. Izbirate lahko med HD in Full HD zasloni, odvisno od tega, koliko ste pripravljeni seči v žep. Če boste tablico potrebovali predvsem za branje, bo tudi HD ločljivost čisto ok.

Jasen zvok

Ko si boste ogledali film, boste imeli občutek, da ga gledate na TV-ju, saj je zvok izjemno dodelan, kljub temu, da je pred vami tako majhna naprava.

Nadgradljiv spomin

Vsi tablični računalniki Prestigio imajo možnost uporabe SD kartice, kar pomeni, da si lahko nadgradite osnovni spomin in povečate možnost shranjevanja. Če radi shranjujete videe in fotografije, si poleg tabličnega računalnika nabavite še zmogljivo SD kartico.

Andorid OS

Googlov operacijski sistem Android vam nudi pester nabor brezplačnih in plačljivih aplikacij.

Kaj pa primerjava tabličnega računalnika Prestigio z drugimi tablicami?

Tablične računalnike vedno primerjajte glede na njihove specifikacije in ne ceno. Ni nujno, da cena odraža kvaliteto, poleg tega pa je velikokrat povezana z znamko in znamka je svojevrsten statusni simbol. Samsung in Apple tablice imajo ceno, ki sega visoko v nebo, po specifikaciji pa so lahko zelo blizu kakšnemu no-name tabličnemu računalniku, ki stane vsaj za polovico ali dve tretjini manj. Vse je odvisno torej od tega, zakaj kupujete tablični računalnik – zato, ker vam predstavlja svojevrsten status ali zato, ker potrebujete napravo, s katero boste brali pošto / surfali na spletu / pregledovali novice?

Tablični računalnik Prestigio je odlična kombinacija pametnega telefona in računalnika, ki vam bo omogočil to, da boste lahko veliko službenih dolžnosti opravili kar na poti. Telefoni so super za pregledovanje in urejanje mailov, za kakšno zahtevnejše delo so pa včasih nepraktični, sploh tisti, ki imajo manjše ekrane. Poleg tega ga lahko na dopustu uporabite namesto e-bralnika, zvečer pa na njem na hitro preletite še zadnje novice ali naredite spisek opravil, ki jih morate opraviti v naslednjem dnevu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.