Petdeseta leta so zlata leta, pravi neka lepa pesem. In zagotovo je res tako! Zato je vsekakor prav, da je tudi darilo za abrahama oziroma za 50. letnico življenja izbrano z mislijo na to, da gre za posebno obletnico, ki jo je treba temu primerno obeležiti. <!–more–>

<h2>Pol stoletja ni kar tako</h2>

<a href=”https://metroshop.si/izvirna-darila/darila-za-50-rojstni-dan”>Darilo za abrahama</a> je lahko tudi samo simbolično, saj absolutno ni pomembna le njegova materialna vrednost. Vendar pa je zagotovo prav, da za 50. rojstni dan podarite nekaj lepega in skrbno izbranega. Simbolika števila 50 je zelo raznolika, vsekakor pa gre za številko, ki označuje pol stoletja, kar ni kar tako: to je nekako že polovica življenja, zato mora biti tudi darilo temu primerno izbrano.

 

Poleg tega so 50. leta zlata leta, kot smo že omenili. Zato so nekdaj ob tej obletnici podarjali kaj zlatega. A v resnici danes le malokdo druge obdaruje z zlatnino, saj je ta izgubila svojo trajno vrednost. Zlatnina je postala relativno poceni, poleg tega pa so 50-letniki in 50-letnice še mladi in čili, zato si namesto zlatega nakita večinoma želijo bolj kaj takšnega, kar jim bo popestrilo življenje ali pa kaj takšnega, kar jim ga bo polepšalo.

 

Ne glede na simbolično vrednost zlatnino torej podarite le tistemu, za katerega veste, da jo bo vesel. Če ne želite podarjati zgolj nekega praktičnega darila, čeprav veste, da bi ga bil obdarjenec zelo vesel oziroma si ga celo želi ali bi mu takšno darilo prišlo prav, lahko zraven darila podarite še šopek s 50 cveticami, recimo vrtnicami, ki naj bodo žametno rdeče barve.

 

Zraven pa ne pozabite priložiti še čestitke! Čeprav boste slavljencu čestitali tudi osebno, je čestitka lep spomin, ki ga bo morda čez mnogo let ali desetletij spomnil na praznovanje 50. obletnice in na to, kako lepo praznovanje je to bilo.

<h2>Kam po darilo?</h2>

Da bo izbira darila za vašega abrahama lažja, vam priporočamo, da obiščete spletno trgovino metroshop.si, kjer je na voljo velika izbira različnih daril za vse priložnosti. Med njimi boste našli tudi lepa darila za rojstne dneve in obletnice ter med njimi zagotovo našli kaj takšnega, kar bo všeč tistemu, ki praznuje abrahama!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *