Praznovanje Abrahama je velika obletnica. Abraham nas obišče takrat, ko dopolnimo 50 let, običajno pa ljudje za tako obletnico pripravijo veliko praznovanje. Praznovanje te okrogle obletnice zna biti kar organizacijsko zahtevno, saj je na takem dogodku vedno prisotno veliko ljudi.

Prvo je potrebno sestaviti listo ljudi, ki jih nameravate povabiti, tu se izjasnite pri tem, ali lahko povabljeni pripeljejo še svoje otroke ali kaj podobnega, za partnerje je tako ali tako samoumevno.

Večini ljudem je še vedno najbližje slovenska kulinarika, zato z izbiro slovenske restavracije ali gostilne ne boste imeli težav, nekateri imajo na praznovanju svojega rojstnega dne ogromno gostov, zato najamejo kar cele dvorane, odvisno je od tega, koliko bo na dogodku prisotnih. Zato ob tem, ko boste vabila razposlali prosite povabljene tudi, da udeležitev potrdijo. Če bose najeli dvorano bo po vsej verjetnosti potreben tudi catering, to pa vas bo stalo precej več, kot bi vas, če bi pogostitev potekala v gostilni.

Pa poglejmo še na drugo stran in sicer na stran povabljenih. Darilo za Abrahama je precej težko izbrati. Običajno je navada, da se slavljencu pripravi vrsta različnih iger in spominov na dogodke iz njihovega življenja. O tem bodo največ vedeli tisti, ki so obdarovancu najbližje, za druge pa je izbira darila malce večja. Ker je človek, ki praznuje Abrahama že v zrelejšem življenjskem obdobju, mu materialne stvari ne pomenijo ravno toliko, kot pomenijo nekomu mlademu, zato lahko darilo izdelate tudi sami, sploh če imate kakšen poseben talent ali pa znanje. Nekateri znate zelo dobro risati, spet drugi oblikovati kovino ter kaj podobnega, zato bo tako darilo obdarovancu pomenilo veliko več, kot neko kupljeno darilo. To darilo še dobro zavijete in izberete kakšno primerno voščilnico, ter ste zmagali. Tudi na spletu obstajajo različne trgovine za obdarovanje, tam boste našli darila primerna za različne starostne razrede in tipe obletnic, ponudbo se vam splača preveriti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.