Med iskanjem otroške opreme smo naleteli na kar nekaj otroških trgovin, ki prodajajo otroške vozičke ter ostalo otroško opremo in zato smo se odločili, da preverimo kaj nam lahko ponudijo za naše malčke. Večinoma v vseh otroških spletnih trgovinah prodajajo vsega po malem. Lahko bi rekli, da kar tekmujejo kdo strankam lahko ponudi več blagovnih znamk.

Tako lahko v večini spletnih trgovin najdete v ponudbi po nekaj modelov posamezne blagovne znamke. Večinoma prevladujejo blagovne znamke iz dežel vzhodno od nas, kot so Poljska, Romunija, Bolgarija, v manjšini pa so blagovne znamke zahodno evropskih blagovnih znamk. V vzhodno evropskih deželah je v zadnjih letih proizvodnja otroške opreme v izjemnem porastu. Tako lahko najdete izjemno lepe in tudi kvalitetne izdelke, kot tudi izdelke, ki so izredno nekvalitetni in si kot taki skoraj ne zaslužijo biti na tržišču. Take blagovne znamke na tržišče pridejo in tudi dokaj hitro iz tržišča tudi izginejo. In če se slučajno odločite za nakup takih blagovnih znamk boste v prihodnosti imeli kar nekaj težav pri morebitnih reklamacijah izdelka, še posebej po končanem garancijskem roku.

Pred nakupom otroške opreme  vam priporočamo, da preverite koliko časa je blagovna znamka prisotna na tržišču, preberite kakšen test in mnenje uporabnikov (naj ne bo samo eden). Če pa o blagovni znamki ali samem modelu konkretno ne najdete nič dvakrat razmislite ali je taka otroška oprema res edina možnost. Predlagamo vam, da se raje obrnete stran in pogledate otroško opremo priznane blagovne znamke. Mogoče bo res v začetku malce dražja a verjemite, če proizvajalec izdeluje opremo že 10,20, 50 ali celo več let, ve kaj dela. Napake na proizvodih so se že pokazale in so jih z izboljšavami odstranili, če pa je nekdo popolnoma neznan je vprašanje na kaj lahko naletite. Lahko dobite odličen izdelek, da ne bomo določeno blagovno znamko okarakterizirali kot slabo, lahko pa je tudi obratno. Prav pa je, da se zavedate, da je tudi na vas precej tveganja. Res se napake zgodijo tudi najboljšim, kot se je to na primer zgodilo blagovni znamki Stokke, a tudi odprava te napake je bila po celem svetu hitra in skoraj neboleča za stranka. To ponudi v ceni priznana blagovna znamka.

Spletna trgovina Bimbo v svoji ponudbi nima blagovnih znamk iz vzhodne Evrope. Zavezali so se, da bomo svojim kupcem ponujali samo priznane blagovne znamke iz zahodne Evrope, ki imajo tudi tradicijo. Nekatere blagovne znamke izdelujejo otroško opremo že več kot 90 let in so vodilo ostalim proizvajalcem v tem segmentu.

Njihovo ponudbo lahko najdete na naslovu www.bimbo.si.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *