Verjamete v intuicijo? Se vam je že kdaj godilo tako, da ste točno znali predvideti, kaj se bo zgodilo, kaj bo naslednje, imeli ste občutek, ki vas pa ni varal? To je dobra intuicija, bi temu lahko rekli.

Ni nujno, da imamo prav posebne supermoči in sposobnosti, da bi znali določene stvari predvideti oziroma nam samo ne bi skozi misel šinilo, kaj se lahko kdaj pripeti. Znašli smo se v določeni situaciji, ki pa nam je bila takoj jasna, videli oziroma predvidevali smo konec. Sploh ni nujno, da si tega želimo, pa vendar si vsak od nas verjetno zapomnil kdaj kaj takšnega, da se mu je zgodilo. Seveda to ne pomeni, da imamo super moč, pač pa zgolj dobro intuicijo. In ta se lahko razvija, izpopolnjuje in izboljšuje.

Nekateri verjamemo v naključja, spet drugi ne. Nekateri verjamejo, da vse kar se zgodi je z nekim razlogom, nekdo drug pa bo drugačnega mnenja. Seveda ni nič narobe, pa vendar če si poskušamo razlagati določene situacije, ugotovimo, da so resnično zanimive in nejasne. In takrat se lahko vprašamo, zakaj pravzaprav gre. Za intuicijo, onostranstvo, nadnaravne moči, drug svet, itd?

Intuicija nam lahko velikokrat pomaga tudi pri drugih stvareh in sicer, da lahko rešujemo sproti vsa vprašanja, ki se pojavljajo. Tudi predvidimo zaključke določenih situacij in ravnamo v skladu z njimi. Če verjamemo in zaupamo svoji intuiciji, potem je čas, da začnemo delati na njenem razvoju. Ali pa morebiti se sami ne želimo spuščati v ta svet tako močno ter zaupamo drugim, ki pa so odlični na tem področju in nam ponujajo usluge za to.

Ljudje smo zanimiva živa bitja, če se začnemo poglabljati v obstoj, posledice, razloge, itd., se zna zgoditi, da na svet začnemo gledati popolnoma drugače. Če se odločimo spoznati svet angelov ali pa kako drugače vstopiti v stik z onostranstvom, je mogoče res bolje, če se vsaj za začetek odločimo to storiti preko nekoga, ki je vešč na tem področju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.