Res hude majce z napisi je včasih težko najti. Po trgovinah se tu in tam najde kakšna zanimiva, še večkrat pa imajo majice namesto zabavnega napisa kakšen ne preveč posrečen motiv ali pa so celo enobarvne. Takšne majice ali majce, kot jim po navadi rečemo po domače, s kratkimi in dolgimi rokavi so za marsikoga kar malo dolgočasne. Majce z napisom pa so čisto nekaj drugega. So zabavne, smešne, zanimive in pritegnejo poglede. Še posebej, če je napis skrbno izbran tako, da vam je pisan na kožo. Kje kupiti take majce? Na spletu, kje pa drugje!

Takšni in drugačni napisi

»Najboljše so majce s smešnimi napisi!« Tako pravijo najstniki in najstniki pa tudi študentje in vsi ostali. Take majice so super darilo za rojstni dan ali za kakšno drugo priložnost. Seveda pa morajo biti take majce kolikor toliko kvalitetne. Cenezalne številne majce se hitro raztegnejo oziroma se nikoli ne prilegajo prav lepo. Še posebej pa je težko dobiti lepo prilagajoče majce z napisi za ženske ali otroke. Navadno so namreč na voljo samo velike univerzalne številke, v katerih se kdo malo manjši in bolj suh počuti kot izgubljen. Druga pomembna lastnost takšne majce pa je blago, iz katerega je narejena. 100 % bombaž je edina prava izbira, če se hočemo v njej dobro počutiti.

Majice za fantovščino in ostale priložnosti

Majce z napisi si lahko kupimo sami, jih podarimo komu drugemu ali pa jih kupimo za kakšno posebno priložnost. Ko kdo postane stric ali teta, dedek ali babica, bo ponosno nosil takšno majco naokrog. Enako velja tudi za udeležence fantovščine, ki je še ena super priložnost za to, da naročite majce s smešnimi napisi prav za vse, ki se bodo fantovščine udeležili. Podobne smešne in zabavne majce lahko naročite tudi za vse udeležence kakšne zabave, rojstnega dneva, team buildinga ali kakšnega drugega dogodka. Tako bodo prav vsi dobili tudi lep spomin na dogodek, kar je neprecenljivo.

Kje kupiti smešne majce?

Super smešne majce z napisi lahko kupite v spletni trgovini Majice.si. Tam lahko kupite moške in ženske majice z različnimi napisi in motivi, poleg tega pa so na voljo tudi drugi super izdelki. Vsak od izdelkov je na voljo v različnih barvnih kombinacijah in velikostih od S do XXXL, tako da boste brez težav našli primerno velikost zase. Dodana je tudi tabela velikosti, s pomočjo katere lahko ugotovite, kakšna velikost bi bila ustrezna za vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.