Domena je spletni naslov, ki omogoča obiskovalcem spletne strani, da ga najdejo. Optimalno bi naj ime domene odražalo vsebino spletne strani, prav tako pa bi moralo biti čim enostavnejše. Pri izbiri imena pa moramo upoštevati tudi to, da šumniki v imenu niso mogoči. Domeno za spletno stran izberete tako, da najprej preverite, če je vaše izbrano ime še na voljo. Na spletu obstaja veliko spletnih strani, zato je možno, da bo domena že zasedena. Ko izberete željeno ime, pa sledi registracija domene.

Kako registrirati domeno?

Domeno lahko registrirate pri ponudniku, ki vam ponuja to možnost. Z zakupom domene boste pridobili pravico do objave lastne spletne strani pod izbranim naslovom. Po navadi je zakup domene mogoč za obdobje enega leta, kasneje pa se z vsakoletnim plačilom domena podaljšuje. Predlagamo vam da Registrirajte svojo domeno pri Prasicek.si! 

Kje registrirati domeno?

Mnogo ponudnikov vam ponuja možnost registracije domene. Velike razlike glede tega, koga izberete v osnovi ni. Vendar pa je dobro izbrati ponudnika, ki vam zagotavlja preverjanje izrazov, s katerimi uporabniki iščejo vaše storitve. To bo pomagalo pri izbiri optimalnega imena za vaš spletni naslov. Z dobrim imenom boste pridobili dobro uvrstitev v iskalnikih in boljšo obiskanost. Za delovanje spletne strani je potrebno izbrati tudi ponudnika, ki ponuja gostovanje. Najbolje za vas je, da izberete ponudnika, ki zagotavlja oboje. Na prasicek.si vam ponujamo prav to. V kolikor pri nas registrirate domeno in sočasno zakupite tudi gostovanje, pa vam ponujamo popust na domeno. Prav tako pri zakupu gostovanja za daljši čas pridobitne dodatni popust v vrednosti 50% ali več od nakupa.

Investicija v boljše poslovanje

Izbira dobrega spletnega naslova vam pomaga pri prepoznavnosti vaših storitev. Prav tako pa je pomembna nemotena dostopnost vaše spletne strani.  Z veliko izkušnjami in zadovoljnimi uporabniki vam ponujamo pomoč pri odločitvi, ki bo izboljšala vaše poslovanje. Zaradi veliko različnih načinov varovanja vam zagotavljamo, da boste z našimi storitvami zadovoljni. V kolikor pa bi se vseeno zgodilo, da s storitvami ne bi bili zadovoljni, vam ponujamo vračilo denarja. Registrirajte svojo domeno na prasicek.si.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.