ELTEH je podjetje, ki se ukvarja z dobavo elektromateriala na področjih stanovanjske gradnje in strojegradnje, prav tako dobavljajo material za vzdrževanje industrijske proizvodnje in za izdelovalce elektro omar. Poleg tega so njihove stranke tudi elektroinštalaterji in elektrotrgovine. ELTEH se lahko pohvali s pestrim prodajnim programom, saj pri njih najdete elektro material naslednjih vodilnih slovenskih proizvajalcev:  ETI, TEM, Intra, Iskra Zaščite, Iskra Mis, SM Strojkoplast in drugih. Na voljo imajo tudi proizvode številnih svetovnih proizvajalcev, med njimi znamk: Schneider Electric, ABB, Siemens,Hager, M.Schneider, Landis & Gyr, KOPP, Legrand, OBO Bettermann, PCE, Menvier, Urmet, Zamel, Aspira, Elettrocanali in drugih. Ponudba elektro materiala je zelo pestra, saj pri njih lahko kupujete tako produkte za industrijo in avtomatizacijo, ponujajo pa tudi veliko izdelkov za dom. Pri njih boste našli tudi stikala, vtičnice, LED luči, domofone, okrasne pokrove, kot tudi izdelke za napeljavo elektrike, med drugim elektro omarice, markirne spreje, cevi za kable ipd.

Za varnost vašega doma lahko poskrbite z izdelki iz programa varnostne razsvetljave, ELTEH ponuja tudi raznolike senzorje gibanja, prava odločitev za vaše udobje pa je vsekakor električno talno gretje. Zelo raznolik je tudi program industrijskega elektro materiala, saj boste v njem našli naslednje izdelke: kable za industrijo, razdelilne omare, prenapetostno zaščito, senzoriko, kompaktne odklopnike in bremenska stikala, merilne in krmilne releje, vezni program, zaščitna stikala in inštalacijske odklopnike, industrijske vtikače in vtičnice itd. Podjetje ponuja tudi elektro material iz področja energetike in sicer srednje in nizke napetostne proizvode priznanih Evropskih proizvajalcev.

Večina energetskega materiala je ves čas na voljo, med njimi pa boste zasledili: števčne in kabelske omarice iz umetnih mas, kovinske vgradnje in nadomestne omarice, industrijske vtičnice, natičnice, vtikače in menjalce faz za 110V, 230V, 400V in 500V, opremo za zbiralčne sisteme 60mm , 100mm in 185mm (to so podpore zbiralk brez vrtanja zbiralk , podporni plastični izolatorji za zbiralke ipd.), prav tako imajo celotno ponudbo pribora, ki omogoča montažo varovalčnih stikal, direktno na zbiralke in brez vrtanja. Številne izmed naštetih izdelkov, tako iz kategorij dom, industrija in energetika, lahko kupite tudi v njihovi elektro trgovini, sicer pa se podjetje nahaja v Dolu pri Ljubljani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.